Foto portada: estudi principal de Ràdio Sabadell. Autor: cedida.

‘Ràdio Sabadell’ estrena temporada amb nous programes a la graella

Ràdio Sabadell enceta temporada aquest dimarts 8 de setembre amb una aposta per l’actualitat municipal. Per una banda, ara que l’equip d’Hidalgo està a Segona A, torna el Tribuna Preferent i les seves tertúlies arlequinades. Per l’altra, l’emissora estrena una ràdio-novel·la titulada De moment, ni cinc que està basada en la Covid-19. Els clàssics d’aquesta casa, com El cafè de la Ràdio, Connectats o el Quimèric, mantenen els horaris i els presentadors de la temporada passada.

La vintena temporada en antena de Ràdio Sabadell potencia l’oferta esportiva de l’emissora. Tots els dilluns a dos quarts de vuit del vespre, Pau Vituri conduirà les tertúlies del Tribuna Preferent amb els membres, socis i aficionats del CE Sabadell. Per la seva banda, Adrián Arroyo continuarà debatent i reflexionant cada migdia sobre l’esport de la ciutat a l’Hotel Suís.

De moment, ni cinc és una sitcom radiofònica on s’explicaran les experiències d’una família sabadellenca tocada per la crisi de la Covid que lluita per reinventar-se. Amb això, la ràdio vol reafirmar el seu paper d’altaveu municipal. Tanmateix, el programa no pot arrancar fins que les normes per evitar contagis en permetin la gravació.

Els dos espais informatius de referència de Ràdio Sabadell, el Notícies Migdia i el Notícies
Vespre, seguiran sota la direcció de la Núria García i la Karen Madrid, respectivament. Els programes temàtics també continuaran sonant cada vespre de dilluns a divendres, igual que ho farà Connectats de quatre a set de la tarda.

Foto portada: estudi principal de Ràdio Sabadell. Autor: cedida.