Festa de la Tardor

S’acosta de nou la Festa de la tardor a Can Deu

La jornada es celebrarà el dia 28 d’octubre de 10 a 15 hores a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859, a la Masia Can Deu. Serà gratuïta i anirà dedicada als productes agrícoles i forestals de tardor. Aquesta festa popular l’any passat ja va atraure més de 6.500 persones.

La trobada pretén ser una festa de convivència familiar a l’aire lliure i compta amb un seguit d’activitats al voltant del tema central, els productes agrícoles i forestals d’aquest època de l’any, la tardor.

D’entre les activitats que es faran, de 10 a 14 de la tarda hi ha un seguit de propostes: visites a la granja i al Museu de la Vida al Camp, activitats destinades als més petits, com ara els tallers de natura, la Castanyera conta-contes o jocs autònoms. A la mateixa hora hi haurà una exhibició d’escultura amb carbasses, concursos de dibuix infantil i de fotografia de la festa. Sobre les 11:30 fins les 12:30 hi haurà un espectacle itinerant La Banda forània i l’espectacle Mag màgia a càrrec d’Enric Magoo.
Hi haurà un mercat dels productes tardorencs obert de 10 a 14 hores juntament amb un espai gastronòmic amb tasts de platets de tardor. Totes les activitats seran gratuïtes però hi haurà un únic servei de pagament, opcional, el tast de productes, que el conjunt de cinc consumicions costarà tres euros, a més del servei de restauració on hi hauran entrepans de botifarra i begudes. Dins el programa complet trobareu tots els horaris i activitats detallades

Els concursos de la Festa 

Hi haurà dos concursos: el de dibuix infantil, que compta amb la col·laboració de la Papereria Paes i que estarà obert als infants participants i als escolars de les escoles que realitzen activitats a l’Espai Natura Fundació Sabadell 1859. l el concurs de fotografia, on podran participar tots els participants de la festa. Compta amb la col·laboració de Fotografia Monistrol i Casanova Foto. Dins les bases dels dos concursos trobareu més informació.

Museu de la Vida al Camp

El museu de la Vida al Camp estarà habilitat i permetrà veure el dia a dia de l’activitat agrícola a través del mobiliari, els estris quotidians i les eines dels conreus. La cuina, la sala i les habitacions, moblades amb peces originals, recrearan les estances on es vivia a la masia tradicional, mentre que a les sales de la planta baixa es podrà seguir el cicle agrícola.

Més serveis per als assistents

Les activitats estaran totes concentrades als voltants de la casa de pagès i de l’ermita de Sant Vicenç de Verders. S’instal·larà un punt d’informació al pati de la Masia, on es podran recollir programes amb la informació detallada de les activitats. Entre els serveis que s’hi ofereixen, hi ha un espai per escalfar biberons i canviar bolquers als nadons. Per als qui vagin a la Festa en cotxe es recomana l’aparcament situat a la carretera Sabadell/Matadepera.

Foto portada: Festa BBVA de la Tardor 2017 Autor: David B.