Arnau Muñío

Un sabadellenc, millor Cuiner de l’Any 2018

El cuiner sabadellenc Arnau Muñío Ribell, responsable del minirestaurant Direkte de la Boqueria de Barcelona, ha estat reconegut com el millor talent emergent gastronòmic. L’entrega del premi ha tingut lloc en el marc del Fòrum Gastronòmic que se celebra aquests dies a Girona sota la temàtica de la sostenibilitat i en què es reuneixen els millors xefs del moment.

Muñío té un petit restaurant de 14 metres quadrats al mercat de la Boqueria de Barcelona des de la passada primavera. Va aprendre de Carles Abellán al desaparegut Comerç 24 i també ha treballat amb Albert Adrià. El seu salt a aquest minúscul local, on amb prou feines hi ha espai per a una desena de comensals, li ha permès també mostrar tota la seva creativitat i aconseguir el premi Cuiner 2018 del Fòrum Gastronòmic, que reconeix el talent i l’ús de productes de proximitat.

Foto portada: Muñío, amb el guardó.

Comments are closed.