Casa dels Elfs Autor: David B.

Una família d’elfs s’instal·la a Sabadell

Aquesta setmana, l’avinguda de Barberà te uns nous i màgics inquilins. Es tracta d’una família d’elfs que ha triat Sabadell per viure aquestes festes de Nadal. Sabadell cada cop està més a prop de viure un Nadal del més estrany, tot i així per alegrar als més petits de cada casa, una família d’elfs ha vingut a viure a la nostra ciutat i així poder ajudar al Pare Noel quan passi per Sabadell.

Els nous inquilins de l’avinguda de Barberà (177) han construït la seva casa en un dels arbres que hi ha entre els carrers de Calders i el carrer de Samuntada, just a la vorera del davant del supermercat Caprabo. La casa dels elfs està plena de detalls, no hi falta una gran porta d’entrada a l’habitatge i uns balcons i finestres ben decorats, una xemeneia en forma de bolet, així com la roba estesa d’una bugada acabada de fer. Tampoc hi falten els detalls d’un petit hort i dels bolets del seu jardí.

Foto portada: vista de la nova casa dels Elfs a l'Avinguda de Barberà. Autor: David B.
Vista de la nova casa dels Elfs a l’Avinguda de Barberà. Autor: David B.

Segons ha pogut saber aquest digital, els elfs estaran encantats de poder rebre les visites dels nens de la ciutat, sempre i quan respectin el seu entorn.

Foto portada: vista de la nova casa dels Elfs a l’Avinguda de Barberà. Autor: David B.