Vermutapa

Vermut + tapa = dos euros i mig

  • Onze establiments oferiran un vermut amb una tapa per 2,50 euros.
  • Els participants del Vermutapa podran entrar en el sorteig d’un lot de productes d’aperitiu.

Onze establiments arreu de Sabadell oferiran un vermut amb una tapa per un total de 2,5 euros durant dues setmanes, del 13 al 21 de juliol. Vermutapa és la primera ruta del vermut i té l’objectiu d’oferir un atractiu extra als veïns que es queden a la ciutat durant l’estiu.

Vermutapa és la primera ruta de vermut de Sabadell i se celebrarà al Bar Belles Arts, CafesTes Gourmet, Centenari Artesans, Fish&Go, La Parada bar de Tapas, La Pastisseria, L’embarcador, Masia Can Rull, Papanatas, Quarantados i Vermuteria La Romànica (Barberà del Vallès).
Tots ells brindaran un vermut acompanyat d’una tapa per dos euros i mig. Cada bar decidirà quin horari fixa per atendre els clients de la ruta. A diferència d’altres activitats similars, aquesta ruta no obliga a contractar cap marca en concret de vermut, ja que el seu únic objectiu és “oferir un atractiu extra als veïns que es queden a la ciutat”, com ha dit els organitzadors.

El sorteig

Totes les persones que participin en la Vermutapa podran entrar en el sorteig d’un lot de productes d’aperitiu Gourmet. Però no n’hi ha prou en fer només la consumició de dos euros i mig, sinó que els qui vulguin entrar en el joc hauran de sellar, com a mínim, sis de les onze caselles de la papereta i dipositar-la en l’urna que trobaran a qualsevol dels locals participants. El guanyador s’anunciarà el 26 de juliol.