Foto portada: tall del carrer de Buxeda, a l'Eixample. Autor: Joan Espavila Sabadell via Facebook.

Cartes dels lectors. ‘Reparar o maquillar?’

CARTES DELS LECTORS
Rosa Maria Bara

Jo soc d’aquella generació en la que les coses quan es trencaven s’arreglaven, quan s’avariaven es reparaven i quan es descosien es sargien. La següent generació a la meva ha crescut amb la convicció de que el millor és llençar les coses que s’espatllen i comprar-ne de noves. I després tenim el govern d’aquesta ciutat que ni repara, ni posa res de nou, només maquilla. És una altra tècnica!

El més greu és que ells s’autodefineixen com un govern de transformació. Una definició errònia, doncs no han transformat res durant els dos anys que porten al capdavant de l’Ajuntament. Això sí, ara fan rodes de premsa dient que estan fent cinc petites reparacions diàries a calçades o voreres. Davant d’això només podem dir que ‘ja anava sent hora!’.

I jo em pregunto: un govern de transformació és aquell que davant dels problemes de circulació que pateix la ciutat de Sabadell es dedica a pintar ratlles o dibuixos de coloraines a la calçada? Ells en diuen pacificació i jo en dic maquillatge. Pintar dibuixets als carrers només pot servir per confondre els conductors dels vehicles i distreure els vianants! Això no és governar, això no és transformar, això no és treballar per la ciutat…

Volem un govern que treballi de debò per millorar Sabadell. Això que feu només és maquillar!

Foto portada: tall del carrer de Buxeda, a l’Eixample. Autor: Joan Espavila Sabadell via Facebook.