Foto: J.d.A

‘Patinets elèctrics, voreres i atropellaments’

CARTES DELS LECTORS
Sílvia Casal

Sóc veïna de Sabadell Centre, i m’encanta viure a Sabadell, tot i que des de dimecres passat visc amb moltíssima por.

Dimecres a la tarda em va atropellar un patinet d’aquests que sembla una moto per la vorera. Em van portar en ambulància al Taulí etc. La policia em va comentar que no hi ha normativa que els obligui a portar assegurança i tot i ser un vehicle de motor pot anar per la vorera.

Jo estic plena de contusions i he hagut d’agafar la baixa de la feina.

El traumatròleg del Taulí em va dir que perquè m’havia donat aquest cop a mi. Però que si li arriba a donar a un nen o una senyora gran l’hauria matat.

Vull fer denuncia, per intentar que això no torni a passar, però, no pot ser que els patinets que tenen motor i agafen fins a 45/50km no tinguin prohibit anar per la vorera.

Jo vaig pensar primer de tot en els meus nens, a totes les meves amigues els hi dic que si us plau tinguin cura per la vorera.

Això és un perill i un tema urgentíssim a tractar, el noi que em va atropellar, no sabia com anava el patinet (com la majoria, no sap conduir), i en comptes de frenar va accelerar i em va envestir, vaig sortir despedida. Al Taulí em van dir que cada dia els hi arriba al voltant de dos o tres atropellaments per patinets.

No pot ser de cap manera que l’Ajuntament no tregui ordenança per prohibir rotundament vehicles de motor per les voreres.

Jo visc en una vorera força ampla de Sabadell, però, no hi ha dia que obri la porta i em passi un patinet a tota velocitat per davant, sí surto en aquell moment em porta per davant.

Si us plau , torno a repetir que és un tema urgentíssim, no pot ser que cada dia hi hagi al voltant de dos o tres atropellaments, dit per l’hospital Parc Taulí i no es faci res.

Foto portada: un patinet elèctric, per una vorera, el passat desembre a Sant Julià. Autor: J.d.A.