Foto: M.Tornel

‘Urgències dignes senyora Vergés, consellera de Salut’

CARTES DELS LECTORS
Anna Griera

Diuen que tot bon sabadellenc ha de passar una vegada pel Taulí, el nostre estimat i sempre saturat hospital.

Començo doncs amb un agraïment i una felicitació a tot el personal del Taulí, especialment a la Doctora Mª Lluïsa Machado per la seva dedicació i bona feina.

Això va ser quan al Joan el van traslladar a planta…després de passar dos dies i una nit a allò que en diuen Urgències, que es on et porta l’ambulància.

I aquí ve la meva queixa i la meva ferma denúncia.

No vull ser indiferent a aquesta indignitat, per això faig denúncia pública d’aquest lloc, no pas d’aquells que hi treballen amb molta dedicació i amb unes condicions pèssimes.

Els boxes plens, els malalts al passadís i una cadira per l’acompanyant, i així dos dies i una nit en el cas del meu marit, en d’altres molt més, un despropòsit. Això és el que es mereixen els malalts i els sanitaris? De veritat no es pot trobar un altre lloc més decent i digne en benefici dels ingressos urgents i del mateix personal sanitari?

Tinc entès que la consellera de Salut de la Generalitat, la Sra. Alba Vergés, va visitar no fa pas gaires setmanes el Taulí.

Vull saber si la Consellera va visitar urgències, vull saber que pensa fer el nostre Govern de la Generalitat per solucionar aquest disbarat i si realment saben pel que passen els malalts dia rere dia.

Sabem que s’estan fent les obres per desembussar la part d’urgències amb diners que l’Ajuntament ha anticipat a la Generalitat, però mentrestant què? Per què el departament de Salut de la Generalitat no dota de més recursos econòmics els Hospitals que donen servei a més de 400.000 persones?

Exigeixo explicacions i sobre tot solucions, perquè cap malalt i cap treballador es mereix les actuals condicions que pateix el servei d’urgències de l’Hospital Parc Taulí, ni que sigui per dos dies i una nit.

Foto portada: l’entrada d’urgències del Parc Taulí. Autor: M.Tornel.