El portal d’apostes Goldenpark.es patrocinarà la samarreta del CE Sabadell

El portal d’apostes esportives i casino online Goldenpark.es lluirà a la part posterior de la samarreta del Centre d’Esports Sabadell en el que queda de temporada. L’empresa ha signat un acord de patrocini amb l’entitat presidida per Antoni Reguant.

Goldenpark.es es visualitzarà en l’equipació del CE Sabadell, com recentment va signar també SMATSA, però a més formarà part d’un programa d’activitats que inclourà col·laboracions en esdeveniments a accions a la Nova Creu Alta durant els partits, a més de campanyes a les xarxes socials. L’acord es prorrogarà fins l’any 2020 i el CE Sabadell considera que és un viatge de “llarg recorregut”.

Des de la nostra arribada al club vam exposar quins eren els models d’èxit en el futbol actual i la nostra voluntat de seguir per arribar al futbol professional en un futur no molt llunyà. Tenim l’exemple del Leganés, però també n’hi ha en el bàsquet, i creiem que GoldenPark sap apostar pels projectes guanyadors i amb una base sòlida i professional, que és la direcció que hem pres al club”, assegura l’accionista del CE Sabadell, Bruno Batlle.

Goldenpark està present a Sabadell a través de dos centres recreatius, al carrer Sant Pere i a la Rambla. Segons fonts de l’empresa van ser el primer operador a oferir apostes esportives de forma presencial als seus salons. Entre altres, patrocinen l’equip femení de l’UniGirona, el primer equip del Joventut de Badalona i el CD Leganés. 

Foto portada: la directora de la Divisió Online de Goldenpark.es, Elisabeth Nogueras, el mànager de GoldenPark, Javier Navarro, l’accionista del CE Sabadell Bruno Batlle i la mànager manager del CE Sabadell Ana Navés Palou.