Foto portada: la màniga de la samarreta del CE Sabadell. Autor: CES / cedida.

SMATSA, nou patrocinador del CE Sabadell

L’empresa Serveis Medi Ambient SA (SMATSA) és el nou patrocinador principal del Centre d’Esports Sabadell. A partir d’ara, l’empresa patrocina la samarreta de l’entitat arlequinada.

L’acord s’ha presentat aquest divendres amb la presència del màxim accionista del club, Esteve Calzada, i el director general d’Àgora Grup, Eugenio Díaz, a la sala de premsa de la Nova Creu Alta.

Segons s’ha divulgat, l’acord de col·laboració és per aquesta temporada 2017-2018 i SMATSA apareixerà a la màniga de la samarreta del primer equip arlequinat i la marca a l’anella central de la Nova Creu Alta, com ja es va poder apreciar en el darrer partit jugat a l’estadi.

Díaz (SMATSA) i Calzada (CE Sabadell), aquest divendres. Autor: CE Sabadell / cedida.
Díaz (SMATSA) i Calzada (CE Sabadell), aquest divendres. Autor: CE Sabadell / cedida.

L’empresa farà accions familiars de sensibilització sobre el reciclatge i la recollida de residus a l’estadi, entre altres accions. Per exemple, el 12 de novembre es faran tallers i activitats a l’estadi arlequinat dins la política de responsabilitat social corporativa de l’empresa.

SMATSA és l’empresa concessionària dels contractes de neteja viària i de recollida de residus a Sabadell des de fa dècades. Per la seva part, el CE Sabadell des de l’arribada del nou equip gestor ha intensificat la intenció de ser patrocinat per empreses vinculades a la ciutat i el Vallès.

Foto portada: la màniga de la samarreta del CE Sabadell. Autor: CE Sabadell.