‘La veu del carrer’: Com viviu la Diada Nacional de Catalunya?

LA VEU DEL CARRER

La Diada Nacional de Catalunya d’aquest 2013 possiblement sigui la més reivindicativa dels darrers anys. Sabadell ha començat les activitats de la Diada amb una manifestació i una cadena de llum que ha reunit 3.000 persones. Avui es preveu que 3.500 sabadellencs participin en algun dels trams de la Via Catalana per la Independència. Hem sortit al carrer per preguntar com viviu la Diada Nacional de Catalunya?

Josep Maria Roviralta: “Viuré la Diada de forma participativa”

Josep Maria Roviralta, veí de l’eixample, assegura que per problemes familiars no es pot allunyar massa de Sabadell.

Viure la Diada participant-hi de forma activa, intentaré apropar-me a la Via Catalana, el que no sé exactament al tram on aniré. Però participaré de la Diada, sense cap dubte”.

Alex Paleo: “Em faria il·lusió participar a la Via Catalana”

Alex Paleo, veí del Centre, diu que li faria il·lusió participar de la Vía Catalana per la Independència, però ha de passar la Diada en família. “Tinc un dinar familiar i no podré participar dels actes de la Diada.”

Maria Luisa Olay: “He posat dues senyeres”

Maria Luisa Olay, del barri de Gràcia i natural de Lleó, no participarà dels actes de la Diada.

Viuré la Diada de forma normal, potser no tinc un sentiment tant arrelat com la gent que és nascuda aquí. Els meus fills sí que tenen un sentiment més catalanista, però jo no tant, tot i això he posat la senyera al balcó, de fet n’he posat dues”.

Roger Polo: “Ho podré explicar a les generacions futures”

Roger Polo del barri del Centre, participarà a la Via Catalana per la independència en el tram de Badalona. Creu que la diada és “un dia molt emotiu i especial, m’agrada molt poder gaudir-ho i poder-ho explicar a les generacions futures, en tinc moltes ganes”.

I vosaltres? Com viviu la Diada Nacional de Catalunya? Heu participat d’algun dels actes? Ens deixeu les vostres opinions?

Foto portada: Josep Maria Roviralta, Alex Paleo, Maria Luisa Olay i Roger Polo. Autor: David B.