Nómada Brewing

El cerveser Sami Claret, emprenedor de l’any de Sabadell

La Xarxa Onion de Sabadell, que agrupa un centenar d’emprenedors locals i vallesans, entregarà aquest any el primer Premi Onion a l’Emprenedor de l’Any. El guanyador serà el cerveser sabadellenc Sami Claret, màxim responsable de l’empresa Nómada Brewing.

Claret va fundar l’any 2011 l’empresa cervesera Nómada Brewing, de la mà del seu soci Javi Aldea. La web especialitzada Ratebeer els va situar entre les cinc millors cerveseres novells del món l’any. L’any 2013 va ser premiat com un dels millors cervesers craft d’Espanya. Claret també va ser un dels impulsors de la Fira de la cervesa artesana de Sabadell, que es va fer durant els anys 2013 i 2014 a Fira Sabadell. Aquest any Mahou – San Miguel ha adquirit el 40 per cent de Nómada Brewing, un acord pioner i que permet l’obertura de la cervesera sabadellenca al mercat internacional.

Xarxa d’emprenedors Onion

El premi es donarà en el marc d’un sopar de la Xarxa Onion al Club Tennis Sabadell, el proper divendres. La Xarxa Onion va néixer l’any 2008, com una iniciativa de cooperació empresarial entre emprenedors, amb el suport del Vapor Llonch. Fan diverses accions formatives, networkings i d’aquestes accions han sorgit clients comuns, aliances, nous encàrrecs i projectes de creixement. La xarxa d’emprenedors valora especialment l’acord amb la multinacional “sense perdre els valors dels projecte d’emprenedoria”.

Foto portada: Claret i Aldea.