Històrica victòria de Queralt Castellet a les portes dels JJ.OO

La rider sabadellenc Queralt Castellet ha tornat al màxim nivell. Castellet ha aconseguit una històrica victòria a la Copa del Món. Ha guanyat sobre la neu del pipe d’Snowmass (Colorado; Estats Units). 

Castellet va sumar com a millor puntuació un 91,50 en la tercera baixada, davant de l’estadounidenca Chloe Kim, 88,75 punts, i la també nord-americana Maddle Mastro, amb 87,25 punts.

L’snowboarder sabadellenca ha guanyat una prova de la Copa del Món sis anys després. L’últim cop que ho havia fet va ser al novembre de 2011 a Saas-Fee (Suïssa). Aquell any també va guanyar a Arosa, també a Suïssa. L’any 2015 va ser subcampiona mundial, la primera medalla en snowboard de l’esport espanyol.Aquesta temporada Castellet havia acabat en 13ª posició a Cardrona (Nova Zelanda) i Copper Mountain (Estats Units).

A les portes dels JJ.OO de PyeongChang

D’aquesta forma, Castellet arribarà amb les millors sensacions als Jocs Olímpics de PyeongChang, a Corea del Sud. Serà la quatra participació de la sabadellenca a les olimpíades, després de Turin (Itàlia) 2006, Vancouveer (Canadà) 2010 i Sotxi (Rússia) 2014.

Foto portada: Castellet, al Mundial de Sierra Nevada. Foto: @campeonisimasES via Twitter.