La regidora de Salut i Gestió de Plagues, Sílvia Garcia. Autor: J.d.A

L’Ajuntament anuncia que Salut rectifica els horaris del CAP Sud i Creu de Barberà a l’agost

Menys de 24 hores després d’aprovar una moció unànim al ple contra la reorganització horària dels ambulatoris a l’estiu, el govern municipal ha fet públic aquesta tarda que el departament de Salut ha rectificat parcialment. Si es preveia tenir quatre ambulatoris a mitja jornada i un consultori tancat, ara els del Sud i de la Creu de Barberà obriran tot el dia.

Segons l’Ajuntament, la rectificació és el “resultat” de les gestions fetes pel govern municipal. Salut havia previst tancar al matí el CAP Sud a l’agost i tancar a la tarda el CAP Creu de Barberà. El mateix amb els CAP de Can Rull i Can Llong (que gestiona el Parc Taulí). I tancar tot el dia el consultori del Poblenou de la Salut. Ara el CAP Sud i el CAP Creu de Barberà obriran en el seu horari habitual.

“Valorem positivament aquesta rectificació per part de la Generalitat”, ha assegurat la regidora de Salut, Sílvia Garcia (PSC).

No obstant assegura que no estan del tot conformes perquè el CAP Can Rull només obrirà al matí i el CAP Can Llong a la tarda, mentre que els veïns del Poblenou s’hauran de desplaçar fins Torre-romeu com és habitual cada agost.

Més informació:

Foto portada: la regidora de Salut i Gestió de Plagues, Sílvia Garcia. Autor: J.d.A