El president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i la portaveu del PP a Sabadell, Cuca Santos. Autora: J. Ramon

Alejandro Fernández (PP): “Tindrem un gran resultat a Sabadell”

El Partit Popular reapareix amb una clara proposta contra l’ocupació sota el braç: disculpar l’Impost sobre els Béns Immobles (IBI) als propietaris que en tinguin un d’ocupat i crear una ‘Oficina d’Atenció a l’Inquilí’ per utilitzar-la com un reforç legal a l’hora de resoldre la situació. La portaveu del partit a Sabadell, Cuca Santos, ha fet aquest anunci des de la Cambra de la Propietat abans de reunir-se amb el president de l’entitat, Antoni Quintana, i el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, qui confia que el PP tornarà a entrar al consistori d’aquí a sis mesos.

L’ocupació immobiliària és una de les qüestions que més preocupen a la portaveu del Partit Popular a Sabadell, Cuca Santos, i per això aquest dimarts al matí s’ha reunit amb la Cambra de la Propietat i el president del PP català, Alejandro Fernández. L’ocupació és una problemàtica compartida en les dues escales i amb arengues com aquesta els populars confien créixer en les pròximes eleccions, al maig del 2023.

“La feina que està fent la Cuca i el seu equip farà que el PP tingui un resultat aquí molt notable i que ens permetrà formar part d’un govern municipal ben pròximament”, augura Alejandro Fernández.

Les propostes que ha traslladat Santos aquest dimarts consisteixen en l’exempció de l’IBI als propietaris que tinguin pisos o locals ocupats, en crear una ‘Oficina d’Atenció a l’Inquilí’ i, inclús, en què l’Ajuntament es personi com a part implicada quan el problema també afecti comunitats de veïns. De fet, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, qui també és la presidenta de l’Associació Arc Metropolità, es va posicionar en una línia similar ara fa un mes (més info: ‘48 hores: el temps que demana l’Arc Metropolità per forçar un desallotjament‘).

——-PUBLICITAT——-

——-PUBLICITAT——-

Tot apunta que Santos serà l’alcaldable del PP a Sabadell, però, com en la resta de municipis, encara ningú s’ha pronunciat al respecte. Malgrat això, Fernández vaticina que “el PP Sabadell tindrà un gran resultat en les pròximes eleccions municipals” i constata que “aquesta feina del dia a dia ja es va notant”.

Foto portada: el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i la portaveu del PP a Sabadell, Cuca Santos. Autora: J. Ramon.