Foto portada: voluntaris de Protecció Civil, repartint mascaretes. Autor: David B.

Cs vol dotar de més recursos l’associació de voluntaris de protecció civil

Ciutadans vol que l’Ajuntament assumeixi les despeses de manteniment de l’Associació Bravo de Protecció Civil, que fa una tasca voluntària. El partit taronja portarà al ple dimarts una proposta per redactar un nou conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i Protecció Civil. 

El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament, Adrián Hernández, vol que el consistori “assumeixi les despeses de consum i manteniment de l’espai de titularitat municipal que ocupen” i puguin accedir a un nou vehicle “perquè puguin dur a terme els diferents serveis que ofereix” ja que “tan important és l’espai com les eines, les eines i els vehicles com la formació”. En aquest sentit volen que l’Ajuntament tingui en compte les necessitats formatives dels voluntaris. Creuen que el conveni ja no es pot demorar més temps i s’ha de redactar i signar en tres mesos.

D’altra banda, el partit taronja destaca la “dedicació” de Protecció Civil en “els mesos més dur de la pandèmia”, on van col·laborar amb les autoritats amb tota mena de tasques, des de la sensibilització a l’entrega de mascaretes quan n’hi havia poques.

Segueix-nos a Telegram:

  • Segueix iSabadell a Telegram clicant el bànner o AQUÍ.
Segueix iSabadell a Telegram clicant al banner.
Foto portada: membres de Protecció Civil repartint octavetes al Mercat Central. Autor: @aj_sabadell via Twitter.

Comments are closed.