Gesa (PP) exigeix una vigilància estricta al barri de Ca n’Oriac

El Partit Popular (PP) alerta sobre les queixes rebudes per part dels veïns de la ciutat davant “l’abandonament del barri de Ca n’Oriac”. El partit assegura que al barri es produeixen, constantment, actes incívics i d’inseguretat. Per aquest motiu, el exigeixen una neteja estricta, a més, d’augmentar el nombre de policies per controlar la situació. Denuncien la falta de vigilància a les zones del nord de Sabadell per part del govern municipal.

El Partit Popular ha rebut diverses queixes per part dels veïns del barri de Ca n’Oriac (districte 3), qui denuncien que els carrers estan bruts, concretament al camp de futbol municipal del barri. Així mateix, la formació política exigeix que cal sancionar als propietaris de gossos que no recullen els excrements de les seves mascotes i a les persones que es droguen i deixen les xeringues al carrer.

“Els veïns veuen com els seus carrers es converteixen en un contenidor. No podem seguir permetent la passivitat del govern municipal que degrada els nostres barris. Per això demanen una neteja, seguretat i sancions per a qui sigui necessari” manté el president del Partit Popular a Sabadell, Esteban Gesa.

El president dels conservadors a la ciutat qualifica la situació com un tema “de civisme ciutadà i neteja, no de política”. A més, Gesa denuncia que és un tema que fa molt de temps que és vigent i exposa dues propostes palpables: per una banda, que “l’Ajuntament enviï més cotxes de policia per crear un efecte dissuasiu, i per altra banda, regular estrictament la neteja del barri”.

Foto portada: xeringa al barri de Ca n’Oriac. Cedida.

Comments are closed.