Josep Beltran i Carles Rossinyol, aquest divendres 22/7/16.

El PDC alerta que l’Ajuntament vol apujar la taxa d’escombraries

El Partit Demòcrata Català (PDC), abans CDC, ha avançat que el govern local vol incrementar la taxa d’escombraries de Sabadell. Encara se’n desconeix la quantitat, però se’n va parlar amb els grups de l’oposició per primera vegada en les converses prèvies a l’elaboració dels pressupostos de l’any vinent.

A hores d’ara es tracta, segons el portaveu Carles Rossinyol, “d’una idea”, que no ha estat ben rebuda al nou partit. Consideren que plantejar aquesta iniciativa és “riure’s de la gent” tenint en compte la “situació actual, la qualitat del servei, la pressió fiscal que ja suporten els ciutadans de la ciutat i que és un contracte ja adjudicat”. Rossinyol ha anunciat que si el govern quatripartit manté aquesta proposta no hi donaran suport.

La formació demòcrata creu que el plantejament del govern municipal és incoherent. Rossinyol creu que, ja que la ciutat té un superàvit, es podria utilitzar per no haver d’apujar impostos o reparar els carrers i no cedir els 4,1 milions d’euros a la Generalitat per l’ampliació del Taulí.

Rossinyol ha explicat diversos motius pels quals des del partit que representa es mostren crítics amb la gestió del govern de l’ajuntament de Sabadell, a qui veu “incapacitat de tirar endavant la ciutat”. L’estat dels carrers, “les voreres són una porqueria immensa” ha comentat Rossinyol; el servei de grua, que només en funciona una a tota la ciutat i, finalment, ha posat sobre la taula que “un seguit de persones han rebut un escrit de l’Ajuntament en què els hi demanen que han de refer la vorera dels seus guals, perquè està malmesa”. Rossinyol considera que si es constatés que la utilització intensiva d’una vorera fos la causa del seu deteriorament entendria que es fes pagar, però creu que no és el cas, ja que l’estat de la ciutat és “indecent”, ha assegurat.

Foto portada: Josep Beltran i Carles Rossinyol, aquest divendres. Autor: A. Pujadas.

Comments are closed.