Esteban Gesa

El PP demana al govern major equitat en el repartiment de les subvencions

El Partit Popular (PP) ha denunciat que el repartiment de les subvencions a les entitats de Sabadell beneficia a les “entitats amigues” de l’equip de govern de la ciutat.

El portaveu del Partit Popular a Sabadell, Esteban Gesa, ha demanat a l’equip de govern i a l’alcalde, com a màxim responsable de la ciutat “equitat en aquest tipus de subvencions”.

Ens dóna la sensació que les entitats que són més amigues del govern reben més subvencions que les que no ho són tant”, ha explicat Gesa.

El portaveu del PP ha denunciat també “el sectarisme i amiguisme de cara a unes entitats i menys amiguisme cap a d’altres entitats. Sorprèn que totes les cases regionals de Sabadell rebin exactament el mateix import de subvenció per a realitzar les seves activitats que és de 1.350 euros per a tot l’any”.

D’altra banda, ha manifestat la seva sorpresa pel fet que “hi hagi entitats de gent nouvinguda que també reben subvencions més altes, tot i tenir una pàgina de Facebook inactiva des de fa dos anys, però on curiosament es poden veure imatges de la Via Catalana, amb banderes independentistes i demés”.

Gesa ha explicat “que seria bo que tots els ciutadans de Sabadell sabessin a quins projectes es destinen els diners de les subvencions i en base a què es donen”.

Foto portada: Esteban Gesa, aquest divendres. Autor: David B.

Comments are closed.