El PP recull firmes en suport als cossos i forces de seguretat de l’Estat

El Partit Popular (PP) ha presentat una campanya de recollida de firmes per donar suport als cossos i forces de seguretat de l’Estat. Alhora, des del partit aposten per demanar més recursos econòmics i materials pels policies, incrementar el nombre d’agents i que les institucions i governs es presentin com acusació particular davant els actes delictius comesos per la detenció de Pablo Hasél.

El president del PP a Sabadell, Esteban Gesa, afirma que inicien la campanya per defensar a les forces d’ordre públic perquè, segons considera, aquestes estan sent menyspreades per la resta de grups polítics, els quals, diu: “encoratgen als indesitjables a que segueixin campant als carrers”. És per això que demanen a l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés, que doti al municipi de més policies locals, alhora que esperen que presenti un discurs en suport dels cossos i forces de seguretat.

Pel que fa a la campanya, d’abast estatal, ha aconseguit, de moment, unes 400 firmes a Sabadell, segons calcula Gesa. El president del PP a Sabadell considera que, en general, la campanya està funcionant molt bé.

“La recollida de firmes està sent òptima, al final els veïns volen seguretat i que no surtin quatre energúmens a destruir el mobiliari. No és una qüestió de dretes o esquerres, és una qüestió de civisme”, assegura Gesa.

La presentació també ha comptat amb la presència del president provincial del PP a Barcelona, Óscar Ramírez, qui també ha aprofitat per condemnar els actes portats a terme a partir de la detenció de Hasél, a qui ha qualificat de delinqüent.

“Amb el silenci de les institucions estan encoratjant els actes violents en què es llencen pedres, es fan fogueres, es saquegen comerços i es posa en perill la integritat i seguretat de la policia. Davant el silenci, hem dit basta”. ha afegit Ramírez.

Des del PP demanen a les institucions i als governs que posin a disposició dels agents els mitjans de treball necessaris perquè puguin fer el seu treball i, així, garanteixin la seguretat de tots els ciutadans.

“Sol·licitem que es posi a disposició dels cossos de seguretat els mitjans econòmics, materials i humans necessaris perquè, a ciutats com Sabadell, on no es compleix la ràtio per garantir la seguretat, els agents puguin protegir a la ciutadania, però també puguin defensar la seva pròpia integritat física”, explica Ramírez.

Finalment, els càrrecs del PP també han demanat a les diferents institucions i governs d’àmbit nacional, autonòmic i municipal, que es presentin com a acusació particular per denunciar els actes comesos els darrers dies, els quals Ramírez a titllat de “terrorisme de carrer”.

Foto portada: Gesa i Ramírez, aquest matí. Autor: David B.

Comments are closed.