Foto portada: aparcament de l'Eix Macià, a l'agost, gairebé buit del tot. Autor: R.Benet.

El PSC proposa traslladar el Conservatori i l’Escola Municipal de Música a l’Eix Macià

La candidata del PSC a l’alcaldia de Sabadell, Marta Farrés, proposa en el seu programa electoral que els terrenys que hi ha davant d’El Corte Inglés acullin l’edifici del nou Conservatori de Música, ja que l’actual seu del carrer Sant Oleguer ha quedat desfasada i petita.

Farrés ha explicat aquesta proposta, una de les principals apostes dels socialistes en matèria cultural per al període 2019-2023, en una assemblea celebrada amb veïns i veïnes de la Creu Alta aquest dimarts al centre cívic de Can Balsach.

La candidata del Partit Socialista ha explicat que el programa electoral per a les properes eleccions municipals recollirà la construcció d’aquest edifici a l’Eix Macià com a seu central del Conservatori i Escola Municipal de Música.

“Un dels actius que té Sabadell és la música i, per això, cal una aposta decidida des de l’Ajuntament per afavorir la formació i continuar sent un motor en aquest àmbit cultural. Les actuals instal·lacions han quedat desfasades i l’espai no és suficient per acollir en condicions òptimes les activitats que allà es desenvolupen”, ha manifestat Farrés.

Farrés ha explicat que “les futures instal·lacions, segons Farrés, disposarien d’un gran auditori, sales d’assaig, i suficients aules per donar cabuda als alumnes”. També ha destacat “el fàcil accés des de l’Eix Macià a l’autopista C-58 milloraria la comunicació per accedir-hi a l’espai, i la seva proximitat amb Ca l’Estruch permetria crear sinergies entre els dos equipaments culturals”.

Foto portada: l’aparcament on Farrés vol ubicar l’Escola de Música i el Conservatori de Música. Autor. R.B

Comments are closed.