El quatripartit esquiva la polèmica pel tècnic que va dir “rates” a Cs i PP

“Des del govern no podem ni volem entrar en les opinions personals en els comptes a les xarxes socials”. És l’expressió emprada pel portaveu del govern de Sabadell, Joan Berlanga, arran de la piulada del coordinador d’Espai Públic, Xavier Ludevid, el passat dissabte. Va anomenar “rates” a Ciutadans i PP.

La piulada es va produir després de la final de la Copa del rei de futbol entre el Barça i el Sevilla i entre altres etiquetes Ludevid va dir que #PPiCsSonRatas. El partit taronja va demanar aquest dilluns el seu cessament. Preguntat per aquesta petició, el portaveu del quatripartit, Joan Berlanga, ha esquivat la polèmic aquest dimarts emparant-se en el fet que és una “opinió personal” a la qual el govern no pot ni vol entrar.

Captura de pantalla de la piulada de Ludevid
Captura de pantalla de la piulada de Ludevid

Cs i PP critiquen Berlanga

En resposta a Berlanga, el regidor de Ciutadans Adrián Hernández ha manifestat que el govern és “còmplice necessari perquè aquesta persona continuï insultant a qui vulgui”. Per la seva part, el regidor del PP, Esteban Gesa, ha sostingut que Ludevid “cobra el seu sou de tots els sabadellencs i no només ofèn els representants públics de Ciutadans i el Partit Popular sinó també a tots els nostres votants”.

Foto portada: captura de la piulada de Ludevid. 

Comments are closed.