Matas, Ciuró i Giró

Junts: “Sabadell i el Vallès tindrien més oportunitats amb la B-40”

Sense novetat: Junts mostra el seu suport inequívoc a la B-40 o Quart Cinturó fins a Sabadell. Així ho han palesat aquest divendres a Sabadell els exconsellers i ara candidats Jaume Giró (Economia, ara número 11 de Junts) i Lourdes Ciuró (Justícia, ara número 21) en un acte a l’empresa Cafès Pont.

Tant Giró com Ciuró han palesat que Sabadell tindria “més oportunitats” si les comunicacions viàries fossin millors, especialment ara que la B-40 ja arriba gairebé fins a les portes de Sabadell, fins a Terrassa.

“Sabadell és la capital d’una capital potent i pionera que tindria moltes més oportunitats si tingués les infraestructures que necessita com la B-40. Les nostres empreses necessiten comunicacions”, ha assegurat Ciuró. Per a Ciuró votar a Junts és una garantia a favor de la B-40 i les inversions en comunicacions. “Perquè som una força amb capacitat d’incidir a Madrid”, ha assegurat.

Per la seva part, l’exconseller Jaume Giró ha assegurat que empreses familiar com Cafès Pont estaran a l’agenda de la Generalitat si Junts governa: “Cafès pont és la metàfora del caràcter emprenedor dels catalans. El senyor Feliu [Pont] va vendre un saxo per comprar quatre sacs de cafè i d’aquí va aixecar una empresa que porta més de 70 anys creant riquesa, pagant impostos i generant llocs de treball. És el que volem a Junts”.

Foto portada: el portaveu de Junts a l’ajuntament de Sabadell, Lluís Matas, l’exconsellera Lourdes Ciuró i l’exconseller Jaume Giró. Autor: cedida.

Comments are closed.