Foto portada: Lluis Matas, Clara Camps i Quim Carné, en una imatge d'arxiu. Autor: cedida.

Aquests seran els 5 primers noms de la llista de Junts per Sabadell

El regidor Quim Carné i els militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) Clara Camps i Oriol Payà acompanyaran Lluis Matas i la seva número 2, Katia Botta, en els cinc primers llocs de la llista electoral de Junts per Sabadell, segons pot avançar aquest digital. Matas aposta per un equip de gestió per al proper mandat, on aspira a entrar al govern municipal, i passa pàgina de l’activisme.

Els cinc primers noms de la llista seran donats a conèixer aquest dissabte en un acte públic. Tot i que Matas no ha presentat encara la llista, aquest digital ha pogut confirmar la seva presència. Matas ja va fitxar l’actual presidenta del Gremi de la Fusta, Katia Botta, al novembre i ara completarà els llocs de sortida amb l’equip que l’acompanyarà el 28 de maig.

El regidor Quim Carné continuarà com a número 3 de Junts per Sabadell, amb possibilitats de seguir com a edil ja que Junts va obtenir tres regidors a les darreres municipals. Ja ho va ser al mandat 2011-2015, llavors al PSC, com a regidor de Cultura i també de Drets Civils. Des de 2019 és regidor de Junts a l’oposició. El top 5 es completarà amb l’advocada creualtenca Clara Camps, de 27 anys, membre de la JNC, i Oriol Payà, també de les Joventuts Nacionalistes.

Segons les fonts consultades, Junts aposta per una llista de gestió, pragmàtica i enfocada a poder entrar a l’executiu municipal a partir del mes de juny, amb els seus dos pals de paller: la reforma i pacificació de la Gran Via per una banda i potenciar Sabadell com a ciutat de negocis i turisme per l’altra.

Baró no seguirà

Qui no continuarà entre els cinc primers llocs serà Francesc Baró, que va ser fitxat per Lourdes Ciuró l’any 2019, quan era coordinador de Sabadell per la Independència, la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana. Baró és membre de la direcció comarcal de Junts, de la que n’és el responsable d’Organització. Haurà estat regidor quatre anys.

Foto portada: Lluis Matas, Clara Camps i Quim Carné, en una imatge d’arxiu. Autor: Junts via Instagram