Inauguració del local Sabadell En Comú Podem, a La Concòrdia. Autora: J. Ramon

En Comú Podem s’instal·la a La Concòrdia

En Comú Podem ja està situat al mapa: la seu del partit està a La Concòrdia, el barri on Marta Morell (l’única regidora de Podem a l’inici del mandat, però ara part d’una nova marca política, Sentim Sabadell) també hi tenia el seu espai de trobada. La inauguració del local s’ha celebrat aquest dissabte al migdia, però amb una absència important: la del candidat Joan Mena, qui no ha pogut assistir-hi per una emergència.

En Comú Podem considera que La Concòrdia és un barri obrer i per això ha volgut ubicar la seva seu al carrer Baldiri Reixac número 2. Així ho ha anunciat la secretària general de Podem a Catalunya, Concha Abellán, en la inauguració del local aquest dissabte al migdia, que ha comptat amb l’assistència d’una vintena de simpatitzants com l’exregidor d’Unitat pel Canvi, Joan Berlanga, i entitats com la fundació ATENDIS. La tria d’aquest local no és fortuïta i l’utilitzaran com a epicentre per expandir el seu moviment polític.

“La Concòrdia és un barri obrer, és un barri que ha lluitat molt i que ha aconseguit moltes coses i, per això, hem volgut situar-nos aquí. Però això no treu que ens volguem estendre a tots els barris obrers i lluitadors”, ha assenyalat Abellán.

Tal com ha complementat la portaveu de Podem Sabadell i alhora coordinadora d’En Comú Podem Sabadell, juntament amb Marta Salido, Alejandra Sandoval, la seu del partit no només servirà per celebrar-hi les reunions del partit, sinó que també tindrà la porta oberta a tots els veïns, associacions i entitats que vulguin interactuar amb l’equip de Joan Mena, qui actualment és diputat al Congrés (més info: ‘Mena confirma que vol liderar En Comú Podem a les municipals‘). En aquest sentit, físicament la formació estarà a La Concòrdia, però volen segellar la seva marca a tots els barris de Sabadell. En els pròxims dies el partit habilitarà un número de telèfon i farà difusió del nou pas endavant cap a les municipals del 2023 per fer-se veure.

Foto portada: Inauguració del local Sabadell En Comú Podem, a La Concòrdia. Autora: J. Ramon

Comments are closed.