Foto portada: agents de la Policia Municipal, durant els primers dies de l'estat d'alarma. Autor: David B.

Farrés anuncia canvis a la Policia Municipal

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha anunciat aquest dijous una reorganització dels torns de la Policia Municipal. Quin és l’objectiu? Guanyar presència en les franges horàries amb més queixes. Farrés ha fet l’anunci abans de la Junta Local de Seguretat, que s’ha reunit per primer cop aquest mandat amb moltes cares noves aquesta tarda.

Els canvis en tot cas es coneixeran després de les festes nadalenques però segons l’avançat per l’alcaldessa “es busca reforçar aquelles franges en les que tenim més concentració de demandes. Sobretot tardes, nits i primeres hores del matí”. “Volem que la part de civisme la puguem atendre molt millor”, ha insistit.

Foto portada: inici de la Junta Local de Seguretat. Autor: J.d.A.
Inici de la Junta Local de Seguretat. Autor: J.d.A.

Farrés ha participat a la primera Junta Local de Seguretat del mandat. S’ha fet al Teatre Principal. Amb molts canvis. És la primera Junta Local de Seguretat amb Daniel Corral com a cap de la Policia Municipal. També d’Antoni Milla, el nou intendent de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra. A banda, hi participen la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

Respecte a l’estat de la seguretat de la ciutat, Marta Farrés ha subratllat que “Sabadell és una ciutat segura, però això no vol dir que no hi hagi delinqüència ni elements a coordinar”. Després de la Junta Local de Seguretat, s’ha celebrat el Consell Local de Seguretat, on també hi assisteix una part del teixit social de Sabadell.

Foto portada: agents de la Policia Municipal, durant els primers dies de l’estat d’alarma. Autor: David B.

Comments are closed.