Junts posa en valor la seva influència al Centre, més enllà del Passeig

La rentada de cara que ha fet el govern Farrés al Passeig de la Plaça Major ha avivat l’esperit de Junts per Sabadell. La formació encapçalada per Lluís Matas ha organitzat un punt informatiu in situ aquest dissabte al matí per no només explicar les actuacions que s’han promogut a l’epicentre de la ciutat en aquest mandat, sinó també les que han de començar al llarg d’aquest any. El mandat, però, s’acaba al maig i Junts per Sabadell espera sortir de les pròximes eleccions municipals en una posició “decisiva”.

La renovació integral del Passeig i la pacificació del carrer Indústria són les dues actuacions principals que Junts per Sabadell ha utilitzat per treure pit aquest dissabte al matí: “Després d’un govern de transformació que no va transformar res i de majories absolutes socialistes que tampoc no van fer res, per fi Junts per Sabadell va exigir aquest nou Passeig. I hem complert, tenim els deures fets”, ha exposat l’alcaldable Lluís Matas. Ho ha fet in situ i ha aprofitat per assenyalar que la seva feina no s’acaba aquí: abans d’acabar el mandat també es donarà llum verda a la primera Oficina de Turisme, que serà a la Casa Duran, i entre el 2023 i el 2024 començaran les obres del macroparquing del Centre (més info: ‘1,3 milions per rescatar el pàrquing de Doctor Robert i connectar-lo amb el de plaça Major‘).

Pel que fa al carrer Indústria, Matas ha celebrat que la pacificació d’una part d’aquest hagi servit per reduir la contaminació al Centre i millorar la qualitat de vida dels veïns. Les obres que començaran a la plaça del Mossèn Geis, darrere l’Escola Industrial, en els pròxims sis mesos responen al mateix objectiu i són fruit d’un pacte entre el govern Farrés i Junts per Sabadell quan negociaven els pressupostos del 2021 (més info: ‘Aprovat el projecte per reformar la cèntrica plaça del Mossèn Geis‘). Finalment, la Casa Duran també començarà a transformar-se en la futura Oficina de Turisme abans d’acabar el mandat, abans d’acabar el mes de maig (més info: ‘Les obres per fer l’Oficina de Turisme a la Casa Duran, a concurs‘).

Foto portada: l’alcaldable de Junts per Sabadell, Lluís Matas, al centre, acomompanyat pel seu equip. Autora: J. Ramon.