Tardà (ERC): “El Gabriel representa allò que som a Catalunya”

Sabadell és la casella de sortida del ‘Tour Metropolità’, un mecanisme d’Esquerra Republicana per conèixer les necessitats de la ciutadania. L’exdiputat Joan Tardà i la diputada Ana Balsera han visitat el teatre LaSala aquest dilluns a la tarda i abans han aprofitat per parlat amb alguns veïns de Ca n’Oriac i saber què els preocupa, tal com ha explicat el portaveu del grup municipal, Gabriel Fernández, qui els ha acompanyat. L’objectiu és donar a conèixer les seves propostes a problemes compartits en tota la regió metropolitana i consolidar així una alternativa al PSC de cara a les eleccions del 2023. Tardà creu que Fernández és un dels candidats més representatius d’ERC per ocupar l’alcaldia en una ciutat metropolitana.

Esquerra Republicana vol potenciar la seva presència a peu de carrer i, especialment, als barris on no acostumar a tenir rèdit electoral, com és el cas de Ca n’Oriac. És per aquest motiu que l’alcaldable del partit a Sabadell, Gabriel Fernández, ha parlat amb alguns veïns entorn la plaça del Pi i ha entrat al teatre LaSala per conèixer les principals demandes del barri, tant per part de la ciutadania com de les entitats culturals. Aquesta ha estat la primera parada del ‘Tour Metropolità‘, una ronda de visites amb què Esquerra Republicana vol consolidar-se com una alternativa al PSC dins d’aquest territori.

“Sabadell és una peça clau per encetar aquest ‘Tour Metropolità’: és una ciutat que representa l’Àrea Metropolitana i els valors que tenim. Si pensem en un municipi d’aquest territori, és una de les primeres ciutats que ens ve al cap. I nosaltres venim a transformar; no venim a continuar el que fan els de sempre”, ha defensat la diputada republicana Ana Balsera fent referència al PSC.

En aquest sentit, Fernàndez sosté que les eleccions del 2023 estan entre dos partits: el seu, ERC, i el de l’actual alcaldessa, el PSC. “Vull subratllar la importància que tenen aquestes eleccions municipals a l’Àrea Metropolitana, on ens juguem la gran batalla. Sabadell serà una de les grans batalles perquè, com tots sabem, a la ciutat hi ha dos grans partits amb una clara possibilitat de guanyar: els que han guanyat sempre i porten 20 dels últims 24 anys governant o Esquerra Republicana, que des del 2015 no para de créixer”. L’exdiputat republicà Joan Tardà també ha assistit a l’acte d’aquest dilluns a la tarda a Ca n’Oriac i ha aprofitat per fer confiança a Fernández.

“El Gabriel representa allò que som a Catalunya: una terra feta a partir de les allaus migratòries. Que un ciutadà nascut a Uruguai s’hagi avingut per encapçalar aquest projecte republicà a Sabadell vol dir que els valors republicans són compartits per milers de persones arreu del món”.

Alguns dels principals punts que defineixen el programa republicà són la mobilitat sostenible, garantir el dret a l’habitatge i la independència de Catalunya. Posant-hi noms de projectes concrets, això es tradueix en la campanya contra el Quart Cinturó i en més promocions d’habitatge públic, com el que va impulsar el quadripartit a la carretera de Barcelona, entre altres (més info: ‘Premi a la Sostenibilitat al nou edifici de VIMUSA a la carretera de Barcelona‘).

Foto portada: l’alcaldable d’ERC, Gabriel Fernández, i l’exdiputat Joan Tardà. Aquest dilluns a la plaça del Pi. Autora: J. Ramon.

FES-TE SUBSCRIPTOR!

Si t’agrada iSabadell, ajuda’ns a créixer i fes-te SUBSCRIPTOR. A més, tindràs avantatges exclusius.

Consulta AQUÍ els avantatges i FES-TE SUBSCRIPTOR ARA, AQUÍ.

Comments are closed.