Foto portada: l'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el tinent d'alcalde Juli Fernàndez. Autor: David B.

Juli Fernàndez fitxa Maties Serracant per Territori

Juli Fernàndez i Maties Serracant tornaran a col·laborar plegats. Entre 2015 i 2019 es van repartir l’alcaldia i la tinença d’alcaldia de Territori de l’Ajuntament. Ara el conseller Fernàndez fitxa l’exalcalde Serracant com assessor, segons ha avançat 324.cat.

La col·laboració entre Juli Fernàndez i Maties Serracant va tenir fins i tot un cert nom: ‘JuliMaties’, com s’hi referia l’entorn socialista jugant amb la paraula ‘galimaties’. Ara col·laboraran de nou. El nou conseller de Territori, Juli Fernàndez (ERC), fitxa Maties Serracant, proper a la CUP, per a la seva conselleria.

Serracant és geògraf de professió. Després de tres anys com a edil a l’oposició per l’Entesa, l’any 2015 va entrar com a regidor al govern de Sabadell, sent tinent d’alcalde d’Urbanisme de l’alcalde Juli Fernàndez. L’estiu de 2017 va intercanviar posicions amb Juli Fernàndez. Serracant va passar a ser alcalde i Fernàndez va passar a fer de tinent d’alcalde d’Urbanisme a la vegada que de delegat de la Generalitat a Barcelona.

Amb l’arribada de Marta Farrés a l’alcaldia, Fernàndez va estar un any com a regidor abans de la seva dimissió. Poc mesos després, va plegar Maties Serracant, qui des de l’estiu de l’any 2021 ha estat un militant de base més de la Crida. Ara, però, serà l’assessor principal del conseller Fernàndez.

Foto portada: l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el tinent d’alcalde Juli Fernàndez. Autor: David B.

Comments are closed.