Foto portada: l'skatepark del parc de Catalunya, en una imatge d'arxiu. Autor: David B.

Junts: ‘skate’ sí, tranquil·litat també

Junts per Sabadell, a l’oposició però soci principal del govern PSC-Podem, demana a l’executiu que trobi un equilibri entre la pràctica de l’skating a la ciutat i el dret al descans. “Els skaters han de poder patinar a la seva ciutat, i els veïns han de poder viure tranquils”, diuen.

Les declaracions de Ciuró arriben amb l’skatepark sota mínims i a l’espera de la renovació integral de l’skatepark del parc de Catalunya, únic emplaçament d’aquestes característiques a Sabadell malgrat que la pràctica és habitual a altres indrets com la cèntrica plaça del doctor Robert.

La portaveu juntaire assegura que els skaters utilitzen escales, rampes i baranes dels carrers i places dur a terme les seves pràctiques. A la vegada, però, alguns veïns es queixen del soroll i la inseguretat al carrer que poden provocar:

“Ens traslladen l’angoixa amb la que viuen la situació tant pel soroll que pateixen els veïns de l’entorn a on es practica com pels ciutadans que asseguren caminar insegurs en aquells punts de l’espai públic on es tendeix a patinar”, assegura.

Per tot això els juntaires demanen trobar un equilibri, sobretot mentre l’skatepark no és reformat en la seva totalitat. Creu que cal habilitar espais temporals per patinar en alguna zona de la ciutat mentre no es construeixin les noves instal·lacions.

Més informació:

Foto portada: l’skatepark, recentment. Autor: M.Centella.

Comments are closed.