Foto portada: Assemblea de la Crida per debatre el programa i les llistes per les eleccions de 2023. Autor: cedida.

La Crida preveu tenir la llista abans que acabi l’any

El passat dissabte, la Crida Per Sabadell es va reunir en assemblea al centre cívic de Sant Oleguer amb l’objectiu d’iniciar el procés de debat del seu programa i les llistes del 2023. La previsió és començar a confeccionar la llista electoral aquesta primavera de cara a les eleccions, i culminar el procés abans que finalitzi l’any per presentar-se a les municipals. 

Durant l’assemblea, en la qual hi van participar 70 assistents així com diferents col·lectius, es va aprovar un calendari per als mesos vinents on es treballarà el programa amb el qual es presentarà a les eleccions municipals de l’any vinent. 

“La nostra assemblea surt reforçada i amb un full de ruta de cap on anem el 2023 i més enllà d’aquesta data. Ens hem tornat a emplaçar en breu per tal de continuar retrobant-nos il·lusionades”, ha explicat la portaveu de la Crida, Aurora Murillo.

La Crida pretén garantir un període ampli que en què tothom qui vulgui pugui participar de manera activa de cara a la concreció del programa electoral. El programa de la formació vol posar èmfasi en la defensa dels drets socials de les persones, la mobilitat sostenible, l’ecologisme i l’economia local, amb l’objectiu que sigui cooperativa i verda. Segons Murillo, el procés obert de debat que s’ha decidit en aquesta assemblea permetrà detectar les propostes concretes amb què la Crida defensarà la seva candidatura el 2023.

Foto portada: assemblea de la Crida per debatre el programa i les llistes per les eleccions de 2023. Autor: cedida.

Comments are closed.