La Ronda Oest, oficialment C-58C, entre Ca n'Oriac i Can Llong. Autor: ACN.

La signatura del protocol de la B-40, avui

Després de mesos de negociacions, avui se signarà el protocol a seguir per a la construcció de la B-40. La ministra de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, ha confirmat que aquest divendres signarà l’acord amb el govern temàticament. L’anunci arriba hores després que els alcaldes de Sabadell, Terrassa i Castellar oferissin la seu del Consell Comarcal per a accelerar els temps de l’acord.

La ministra ha confirmat que junt amb el de la B-40 aquest divendres també es firmaran els protocols per transferir 914 milions d’euros per a infraestructures. Davant la imminència electoral, Sánchez ha deixat clar que treballen amb l’objectiu de guanyar les eleccions i ha evitat especular sobre què pot passar amb el protocol que signaran, tenint en compte que expressa una voluntat política però no implica compromisos.

Dard al govern

Durant una conferència al Fòrum Empresarial del Llobregat, la ministra ha destacat que s’ha aconseguit desencallar aquest projecte estratègic després de més d’un any de feina i tres consellers diferents. Sánchez ha deixat anar un dard a l’executiu català, dient que viu instal·lat en el “soroll i el postureig”.

Malgrat que el protocol expressa només una voluntat política i no obliga a les parts, Sánchez ha reclamat “no menystenir” la feina feta que posa les bases del futur conveni.

Foto de portada: la Ronda Oest, oficialment C-58C, entre Ca n’Oriac i Can Llong. Autor: ACN.

One Comment

  1. Pingback: Signat el protocol de la B-40