Foto portada: els representants de la Diputació, el Consell Comarcal i l'Ajuntament a les jornades turístiques. Autor: CCVOC.

Matas (Projecció de la Ciutat): “Tindrem l’Oficina de Turisme abans de l’estiu”

Sabadell per fi tindrà oficina de turisme. Malgrat que amb molt retard respecte els calendaris previstos, ara el nou tinent d’alcaldessa Lluis Matas assegura que es produirà durant el primer semestre de l’any vinent. Així ho ha confirmat durant la 12ª Jornada del Cercle de Turisme a l’Espai Cultura de la Fundació Sabadell. Matas destaca que serà una eina “molt útil” per promocionar i visibilitzar la ciutat, que serà capital de la cultura catalana el proper any.

Aquestes declaracions estan emmarcades en una jornada que pretén configurar un espai per analitzar, tractar i compartir reptes del turisme a curt termini i poder adaptar la ciutat a les necessitats que s’esdevenen. Una ocasió que constitueix un punt de trobada entre el sector públic i privat per aportar coneixements i aplegar-se per afrontar els reptes que apareixeran des d’un punt de vista pràctic.

La diputada delegada de Turisme de la Diputació de Barcelona, Abigail Garrido, ha destacat que una jornada així serveix de punt de partida per enfortir les relacions com a comarca i situar el turisme al capdavant dels sectors del Vallès. Matas destaca que s’ha d’insistir en promoure el turisme a través del sector esportiu, cultural i empresarial. Un turisme que, després de la pandèmia, ha tornat a la normalitat. Amb una ocupació del 70 per cent aquest últim any, des del Consell Comarcal esperen seguir augmentant l’ocupació i millorant les xifres.

Foto de portada: Montserrat Roig, Abigail Garrido, Lluís Matas i Katia Botta

Comments are closed.