Mingo Meseguer, sabadellenc a la sectorial de Treball d'ERC. Autor: Berta Tiana / ERC

Meseguer tornarà a presidir la sectorial de Treball, Autònoms i Economia Social d’ERC

Destacada presència sabadellenca a l’organigrama sectorial d’Esquerra Republicana. El sabadellenc Mingo Meseguer ha estat reelegit president de la Comissió Sectorial de Treball, Autònoms i Economia Social, un càrrec que exerceix des del 2020 i que ara renova fins al 2027. Tres altres membres de la secció local de Sabadell formaran part del nou equip executiu de la sectorial: es tracta d’Èlia Soriano-Costa, vocal de Feminismes; Àlex Callao, de Comunicació, i Núria Mestre, de Seguretat i Salut Laboral.

Segons informa el partit, la decisió s’ha produït amb l’aval unànime de l’assemblea de la sectorial i arran de la renovació dels òrgans de govern d’Esquerra Republicana posterior al 29è Congrés Nacional de la formació.

“Continuarem esforçant-nos per aportar relats i accions que permetin situar el món del treball com a element fonamental en els àmbits social i econòmic, per tal d’aconseguir que totes les persones tinguin un treball digne i uns salaris adients a la situació econòmica real, i que permetin erradicar, de forma definitiva, la xacra de la precarització”, diu Meseguer.

Meseguer va desenvolupar la seva vida professional a la desapareguda Caixa Sabadell del 1975 al 2013, quan se’n va prejubilar per la compra de l’entitat pel BBVA. Forma part de la CONC (CCOO de Catalunya) i durant diversos períodes va ser delegat sindical al comitè d’empresa de Caixa Sabadell. A banda de la seva activitat a ERC, també ha format part del grup d’Economia Social d’aquest sindicat i pertany, actualment, al grup Indepes de CCOO.

Foto de portada: Mingo Meseguer, sabadellenc a la sectorial de Treball d’ERC. Autor: Berta Tiana / ERC

Comments are closed.