Accés a l'estació dels FGC Sabadell Plaça Major. Autor: cedida.

El PP vol que l’estació de la Plaça Major porti el nom d’Antoni Farrés

El Partit Popular es desmarca de la moció aprovada aquest dimecres per posar el nom d’Antoni Farrés al passeig sorgit del soterrament de les vies entre Gràcia i Can Feu. La portaveu del grup municipal, Cuca Santos, sosté que l’elecció d’aquest carrer no s’ha fet amb el consens ciutadà i que la figura de Farrés mereix un espai “més rellevant i transversal”. La seva proposta: que l’estació de ferrocarrils de la Plaça Major passi a portar el nom de l’històric alcalde.

A través d’un comunicat, el partit ha defensat que “s’hauria d’obrir un espai de diàleg entre ciutadans i consistori per establir el lloc més adequat” per retre homenatge a Farrés. En aquest sentit, argumenten que hauria de ser “un indret que representés a tots i no només a un barri”. Per això proposen batejar l’estació més cèntrica dels Ferrocarrils de la Generalitat amb el seu nom. “És un espai per on passem, tard o d’hora, la pràctica totalitat dels sabadellencs”, afegeixen.

Malgrat les diferències ideològiques, des del partit valoren que “Antoni Farrés va ser un alcalde que va saber entendre la ciutat i governar per a tots els sabadellencs, va ser el primer alcalde de la democràcia i va dur a terme la transformació de Sabadell modernitzant-la i articulant els seus barris”.

Més informació:

Foto de portada: l’Estació del Passeig Plaça Major, en una imatge d’arxiu. Autor: David B.

Comments are closed.