Rossinyol i Beltran en roda de premsa

Rossinyol (CiU): “el govern té una morositat de quasi 4,5 milions d’euros”

L’equip de Convergència a l’ajuntament de Sabadell acusa l’actual govern d’una actitud hipòcrita després de comprovar l’elevada xifra de morositat i haver “regalat” una quantitat de diners semblant a la Generalitat.

El grup municipal de CiU Sabadell, encapçalat per Carles Rossinyol, ha explicat en roda de premsa la seva negativa envers l’elevada xifra de morositat, que ascendeix prop de 4,5 milions d’euros. Aquest deute, que inicià el seu recompte al gener d’aquest any, afecta diverses empreses que han fet alguna feina per a l’Ajuntament. La majoria d’aquestes empreses pertanyen a la ciutat. “Estan trinxant el teixit empresarial de la ciutat” ha puntualitzat Rossinyol. Des del grup municipal demanen al govern la reducció d’aquest deute:

El prioritari és el benestar de la ciutat, per tant si hi ha quatre milions, el primer és corregir casos com aquest i no regalar uns diners que són necessaris a la Generalitat“, ha apuntat Rossinyol en relació als diners que es prestaran en principi per millor les urgències al Taulí.

D’altra banda han acusat d’utilitzar diferents mètodes administratius per no fer efectius aquests pagaments i anant-los retardant. “En un principi aquestes factures han de ser pagades en un període de 60 dies naturals, i la llista comença a partir del gener fins a dia d’avui”, ha remarcat el portaveu del grup municipal. De la mateixa manera han remarcat l’incompliment del termini en rebre els documents sobre deutes.

Des de Convergència s’han compromès a fer un seguiment exhaustiu d’aquesta “mala gestió” que hi ha en aquest àmbit després d’haver contactat amb alguns dels afectats. “Demanem a l’actual govern complir amb la ciutat, igual que aquest demana complir a les empreses de Sabadell”, finalitza el portaveu del nou PDECat a la ciutat.

Foto portada: Rossinyol i Beltran durant la roda de premsa. Autor: Xavi Caba

Comments are closed.