Gabriel Fernàndez

‘Sabadell és teu’: el fil musical del ‘pibe’ Gabriel

Gabriel Fernàndez, que ja té caganer, ara també té hit musical. Es diu Sabadell és teu i vol acompanyar el candidat republicà en la seva cursa a les eleccions municipals. Un tema, que es va preestrenar a la tardor, però ara ha estat àmpliament difós i presentat com la cançó del “Sabadell de la gent” contra “l’estil dels de sempre” [els socialistes].

‘L’alcalde de la gent’, com es fa dir Gabriel Fernàndez, ja té cançó. A mig camí entre el son cubà, la percussió guajira i candombe, el chan chan i alguns acords de música urbana. Tot per evocar l’origen uruguaià de Fernàndez, qui es presenta com l’única alternativa possible a Marta Farrés a partir de maig.

“Vinc d’un país on és habitual que la música acompanyi la festa de la democràcia que són les eleccions. La cançó, per a mi, és preciosa, i estic molt content que sigui l’emblema que portarem en la campanya perquè el somriure i el ball són sempre l’emblema de les millors causes, i la nostra és una causa preciosa: tornar a fer de Sabadell una ciutat republicana”.

El hit s’ha publicat a les xarxes del partit republicà a Twitter, Facebook, Instagram i YouTube i aquest dissabte serà estrenat en viu i tocat pel conjunt amateur format per militants i amics d’ERC The Aldermen. Serà a les 11.30 a la plaça de les Dones del Tèxtil, amb presència als instruments dels regidors Pere Farrès i Raül Garcia Barroso. Caldrà veure si Fernàndez, emulant Miquel Iceta, s’anima amb el ball.

Programa electoral

Malgrat el ritme festiu de la cançó, la lletra incorpora pistes de cara a la campanya: així Fernàndez es compromet a fer la biblioteca de Gràcia, l’escola bressol a la Concòrdia, reformar el mercat de Campoamor i, en relació al projecte SurfCity ara a la teulada de la Generalitat, a que el Ripoll sigui “viu”.

Foto portada: un fotograma de la cançó Sabadell és teu. Font: Youtube.

Comments are closed.