consulta 9N

Sabadell tindrà 13 punts de votació i 181 meses pel 9N

  • Tretze instituts de la ciutat obriran les seves portes diumenge pel nou procés participatiu.

  • Hi haurà 181 meses de votació distribuïdes per sis dels set districtes de Sabadell.

La Generalitat de Catalunya convoca la població el proper diumenge a la nova consulta del 9 de novembre. A Sabadell hi haurà 181 meses electorals a 13 dels instituts de la ciutat. Hi haurà urnes a sis dels set districtes, ja que els residents al districte setè no tindran cap punt de votació i hauran de fora a l’IES Agustí Serra.

El nou 9N, liderat pel govern de la Generalitat presidit per Artur Mas i amb el suport amb major o menor grau de l’anomenat bloc sobiranista (CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP) més les entitats civils sobiranistes ANC i Òmnium Cultural, tindrà 13 punts de votació a Sabadell. Bàsicament, són tots els instituts de la ciutat, però la dada no és del tot exacta ja que no hi haurà urnes al nou IES La Serra (a Can Roqueta) ni tampoc a l’extensió de l’IES Arraona al barri de Can Llong. Sent així els punts de votació són els següents: els instituts Escola Industrial, Arraona, Pau Vila, Ferran Casablancas, Castellarnau, Joan Oliver, Agustí Serra, Vallès, Sabadell, Ribot i Serra, Miquel Crusafont, Jonqueres i Les Termes.

En aquests 13 punts, hi haurà 181 meses distribuïdes de forma desigual. Per exemple, a l’Escola Industrial, Pau Vila i Agustí Serra hi haurà 21 meses. En canvi, al Miquel Crusafont només hi haurà sis i al Jonqueres n’hi haurà vuit.

El nou 9N

El procés participatiu del 9N tindrà a nivell global gairebé 6.7000 urnes a més de 1.300 col·legis electorals repartits en 942 municipis. El procés s’organitza a través de voluntaris, i n’hi ha més de 40.000 inscrits. No hi ha cens. Podran votar els majors de 16 anys entre les 9 i les 20 hores. Caldrà veure però l’evolució aquesta setmana, ja que el govern central impugnarà l’anomenat procés participatiu davant el Tribunal Constitucional.

Comments are closed.