Ambaixador Reial. Autor: David B.

10.000 persones van passar pel Campament Reial del Racó del Campanar

El retorn de l’Ambaixador Reial al Racó del Campanar ha atret a 10.000 persones, segons dades de Sabadell Comerç Centre. Segons l’entitat comercial, l’increment de visitants és del 25 per cent.

En els darrers anys el Campament Reial s’havia instal·lat a la plaça del Gas de la mà de Comerç Centre i la Fundació Gas Natural Fenosa. Aquest any però s’ha fet al Racó del Campanar, mantenint-se Comerç Centre com a organitzador. L’entitat està molt satisfeta pel resultat i espera repetir la ubicació l’any vinent.

En els darrers dies especialment s’han vist llargues cues per entrar al Campament Reial, superant una hora llarga d’espera pels infants. Comerç Centre creu que la clau de l’èxit ha estat situar-se en un espai tan visible al costat de les activitats infantils que ha organitzat l’Ajuntament a la plaça del doctor Robert.
L’Ambaixador Reial va arribar a Sabadell el dia de Sant Esteve. El 3 de gener al matí va visitar els infants ingressats a l’Hospital Parc Taulí, a la tarda va visitar el Vapor Reial a Fira Sabadell i el dia 4 al matí va rebre de la mà de l’alcalde els desitjos que els infants havien penjat a l’arbre dels desitjos de la plaça del doctor Robert.

Foto portada: l’Ambaixador reial, arribant a Sabadell, el 26 de desembre. Autor: David B.