Ajuntament empaperat pel Si. Autor: David B.

Ciutadans acusa el govern local de deixar cartells a favor de l’1-O per “aparentar una majoria social”

El grup municipal de Ciutadans considera “inadmissible” que el govern municipal tolerés l’enganxada de cartells a favor del referèndum de l’1-O el passat diumenge al migdia. El seu portaveu, José Luis Fernández, insisteix que les institucions públiques han de ser neutrals. “L’Ajuntament es va convertir en un plafó independentista”, diu Fernández.

El passat diumenge, a bona part dels consistoris catalans va haver-hi concentracions. A Sabadell hi van assistir centenars de persones (més info: ‘La Marató per la democràcia’ reuneix centenars de persones‘). Durant l’acte es van empaperar bona part dels edificis i espais adjacents, entre ells, l’edifici consistorial, cosa que ha molestat a Ciutadans, qui acusa l’executiu de “permissivitat i complicitat en l’enganxada de cartells”. “Es tracta d’un acte suspès pels tribunals i declarat il·legal”, diu Fernández. “L’Ajuntament és un edifici de tots els sabadellencs”, diu el portaveu municipal del partit taronja.

Acusen el govern de frenar la neteja de la ciutat

D’altra banda, Fernández assegura que el govern local està supeditant la neteja de la ciutat als seus interessos polítics” ja que, al seu parer, “està deixant els cartells per tota Sabadell per aparentar una majoria social”. Una part dels cartells es podien veure encara dilluns al migdia a l’edifici consistorial.

Foto portada: ajuntament empaperat pel sí, el passat diumenge. Autor: David B.