La nina del cap pelat - Engruna Teatre. Autor: David B.

10 anys d’’Engruna Teatre’

Les actrius sabadellenques Ruth Garcia i Mireia Fernández van estrenar el seu primer espectacle fa tot just 10 anys i ho han celebrat amb una multitudinària festa, on no hi ha faltat el teatre.

L’amfiteatre de l’Espai Cultura ha estat l’escenari de la festa de celebració de la companyia sabadellenca Engruna Teatre, oberta a tothom, i ha comptat amb diversos tallers de maquillatge, màscares i titelles, xocolata desfeta i l’espectacle La nina del cap pelat, que han representat per primera ocasió a la ciutat.

10 anys de teatre

La companyia de teatre familiar Engruna Teatre està formada per les sabadellenques Ruth Garcia i Mireia Fernández que a través del treball actoral de les actrius, titelles, ombres xineses i objectes diversos juntament amb projeccions i música creen universos màgics que captiven a tot tipus de públic.

El primer espectacle de la companyia va ser El Molinet Màgic, que es va estrenar el 10 de juny del 2007, i el van seguir roda, roda… Rodoreda! (2008), La nina del cap pelat (2010), Codi Postal 00 (2012) i Loops (2016).

Foto portada: un moment de La nina del cap pelat, a l’amfiteatre de l’Espai Cultura. Autor: David B.