Foto portada: gala final a la plaça dels Castanyers de Can Deu. Foto: P.A. Usó.

3.000 persones al Festival de Circ Social de Sabadell

La primera edició del Festival de Circ de Sabadell ha finalitzat amb unes 3.000 persones gaudint dels espectacles. Una bona acollida a tenor de l’opinió de l’organització, l’entitat SabaCirc. S’han fet actuacions a mitja dotzena de barris.

“Bon balanç tant de qualitat com de quantitat”, assegura SabaCirc en un comunicat. 3.000 persones en sis espectacles a la Creu de Barberà, Els Merinales, Ca n’Oriac, Can Puiggener, el Centre i Can Deu. El festival ha comptat també amb una taula rodona sobre circ social a la biblioteca del Nord, i la trobada de parkour (o art dels desplaçament) a la plaça d’Espanya durant el matí de diumenge, que va acabar amb una exhibició al parc de Catalunya.

Hem apropat espectacles de circ i la cultura als barris més perifèrics, el públic s’ha implicat molt amb les nostres propostes als carrers i places i les ha acceptat amb respecte i alegria”, assegura satisfet el director del festival, Toni Porcar.

Entre les activitats destacades, s’hi compta un taller per a infants de l’esplai Esquitx i per a usuaris de l’entitat Atendis, la Trobada de clowns al Passeig de la plaça Major, i el Circus-BUS, un autobús antic que els ha permès fer accions de micro-circ.

Les activitats vinculades al festival encara no s’han acabat. Aquest dimecres, els joves parkour del SabaCirc faran tallers a diferents places de Rubí. I dijous el mateix a Barberà del Vallès. Finalment, a partir de les 18 hores d edijous s’inaugura l’exposició El món del circ a la biblioteca Vapor Badia.

Foto portada: gala final a la plaça dels Castanyers de Can Deu. Foto: P.A. Usó.