La Capella cinema a la fresca

’30 nits i més…’. Cinema a la fresca cada dijous a La Capella

.

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

El cinema a la fresca té una nova cita a La Capella de Can Gambús. Serà cada dijous dels mesos de juliol i agost a les 21:30h. L’entrada és gratuïta i les pel·lícules que es projectaran són aptes per a tots els públics. Entre altres hi trobem la pel·lícula més taquillera de l’any 2015 a Espanya.

Mamma Mia! (2008).

Dia: 7 de juliol

El popular musical d’ABBA va estrenar la seva versió cinematogràfica ara fa vuit anys. Amb un cartell de protagonistes de luxe com Meryl Streep, Amanda Seyfried o Pierce Brosnan, entre altres, promet una sessió en què acabarem descobrint qui és el pare de la Sophie, que el dia del seu casament encara no ho sap.

That’s not us (2015).

Dia: 14 de juliol

Amb la col·laboració de la regidoria de Drets Civils i Ciutadania de l’ajuntament de Sabadell, es projectarà aquesta pel·lícula dirigida per William Sullivan que tracta sobre la relació entre tres parelles, una gai, una lesbiana i l’altra heterosexual. Es projectarà en versió original subtitulada al castellà i forma part de la campanya ‘Ventilem els armaris’ que promou el mateix consistori.

Nuestro último verano en Escocia (2014).

Dia: 21 de juliol

Aquesta comèdia promet passar una bona estona amb la família del Doug i l’Abi, una parella que té tres fills amb els quals se’n van de viatge a Escòcia quan la seva relació passa per moments de dificultat. Allà retrobaran a la família del pare i un seguit d’accions dels seus fills que els portaran, gairebé, a una tragicomèdia.

Atrápame si puedes (2002).

Dia: 28 de juliol

Dirigida per Steven Spielberg és una comèdia sobre la persecució d’un agent de l’FBI que sempre va per darrere del delinqüent a qui ha d’atrapar, en aquest cas, un jove interpretat per Leonardo DiCaprio.

Ocho apellidos catalanes (2015).

Dia: 4 d’agost

La segona de la saga ‘Ocho apellidos’ va aconseguir ser la pel·lícula més taquillera de l’any 2015 a Espanya. Tracta de l’enamorament d’una noia amb un català, interpretat per Berto Romero, que no agrada gens al pare d’ella i l’intentarà convèncer, amb l’ajuda de la seva anterior parella, que el personatge interpretat per Romero no és la millor opció.

Wiplash (2014).

Dia: 11 d’agost

Guanyadora de 3 Oscars l’any 2014 pel millor actor de repartiment (J.K. Simons), el muntatge i el so, Whiplash narra les vivències d’un jove músic apassionat pel jazz que vol triomfar de la mà de l’elitista conservatori de música de la costa est dels Estats Units. Un cop allà, el professor que tindrà l’hi canviarà la vida.

Billy Elliot (2000).

Dia: 18 d’agost

El seu pare vol que aprengui a ser boxejador, però ell veu en les classes de dansa el que realment el pot apassionar, fins que un dia es decideix a participar-hi i descobreix el que li agrada de veritat. És una pel·lícula que va generar un gran ressò quan es va estrenar i ha estat nominada en diferents premis internacionals.

Kingsman. Servicio secreto (2014).

Dia: 25 d’agost

L’adaptació del còmic que porta el mateix nom, presenta a l’espectador l’intens entrenament al qual se sotmet un jove aspirant a ser agent secret a qui, el seu entrenador, vol preparar per a ser un dels millors. No hi faltaran a la cita amenaces i contratemps de qualsevol tipus.

Foto portada: La Capella de Can Gambús, en una nit de cinema a la fresca. Autor: Arxiu, iSabadell.