Capvespres Dramaturgia

’30 nits i més…’. Comencen els capvespres de dramatúrgia al Museu del Gas

z

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

El mirador del Museu del Gas acull els dimecres dels mesos de juliol i agost els ‘Capvespres de dramatúrgia’. La companyia de teatre sabadellenca Al Galliner i la Fundació Gas Natural Fenosa són els organitzadors de les representacions, nou obres participants en el Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona.

Totes les representacions seran a les 20 hores i el preu és el mateix: dos euros i pels menors de 16 anys i membres del Club CH4 és gratis. El calendari és el següent:

D.N.I, de Clàudia Cedó 

Dia: 6 de juliol

A càrrec d’Àurea Márquez i Marc Rius.
L’obra guanyadora del V Torneig de Dramatúrgia del Festival Temporada Alta de Girona obrirà aquest cicle de lectures dramatitzades. D.N.I és una comèdia sobre com una parella percep els canvis personals al cap de 10 anys.

L’electe, de Ramon Madaula

Dia: 13 de juliol

A càrrec de Joan Pera i Òscar Castellví.
Ramon Madaula va quedar finalista del V Torneig de Dramatúrgia, amb una obra sobre situació d’un polític que és nomenat president de la Generalitat de Catalunya.

Per sempre, de Sergi Pompermayer

Dia: 20 de juliol

A càrrec de Josep Julien i Daniela Feixas.
En aquest text, Pompermayer relata les dificultats que es troba una una parella de mitjana edat. En el torneu del Temporada Alta va derrotar a l’obra d’Aleix Aguilà.

El que s’espera de nosaltres, d’Aleix Aguilà

Dia: 27 de juliol

A càrrec de Bernat Quintana i Isa Mateu.
La història que ens presenta aquesta obra tracta sobre una pagesa i el caganer d’un pessebre vivent. Descobrirem què amaga i la seva versemblança l’últim dimecres del mes de juliol.

El cercle, de Gemma Brió

Dia: 3 d’agost

A càrrec de Fina Rius i Marta Tricuera.
¿Què li pot passar a una noia, a qui una persona desconeguda li dóna un nen al metro, i després el va a buscar a casa seva? Ho sabrem el primer dimecres d’agost.

El pacte, d’Estel Solé

Dia: 10 d’agost

A càrrec de Santi Ricart i Mireia Llunell.
La crisi de parella entre l’alcaldessa d’una gran ciutat i el seu marit marca aquesta història que acabarà fruit d’una negociació. Deixarà satisfetes a les dues parts?

Els micromecenes, d’Albert Ramos

Dia: 17 d’agost

A càrrec d’Oriol Berch i Ruth Garcia.
En Txema i la Sílvia són parella. Ell és un artista que no passa pel seu millor moment, però un tatuatge li pot canviar la situació. En canvi, ella és una política que està a punt de fer un important salt en el seu partit, però si la seva parella es fa un tatuatge, tot pot anar-se’n en orris.

Conills, de Cristina Genebat

Dia: 24 d’agost

A càrrec de Georgina Latre i Anna Farriol.
L’obra de Genebat explica com viu una professora la difícil situació que li plantegen les mares de dos alumnes seus.

La Fam, Joan Oliver (Pere Quart)

Dia: 31 d’agost

L’homenatge a Joan Oliver, en el 30è aniversari de la mort de l’escriptor sabadellenc, també tindrà lloc al mirador del Museu del Gas amb la lectura dramatitzada de La Fam, una obra estrenada l’any 1938 que parla de la revolució sorgida a partir de la guerra civil espanyola.

Foto portada: Un moment dels Capvespres de l’any passat. Autor: Arxiu, iSabadell.