Orquesta Cambra Sabadell

’30 nits i més…’. Divendres musical a Sant Oleguer

d

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

Avui, vespre musical al barri de Sant Oleguer en el marc del ’30 nits i més…’. L’Orquestra de Cambra de Sabadell i el grup Bacchanalia oferiran un concert, per separat, aquest divendres al Centre Cívic del barri i a l’Espai Àgora.

Les dues activitats són independents una de l’altra però es duen a terme a pocs metres i en hores gairebé consecutives.

Concert Orquestra de Cambra de Sabadell.

Hora: 20h.
Preu: 10€. Menors de 14 anys, gratuït.
Lloc: Centre Cívic de Sant Oleguer.

L’òpera que interpretarà l’Orquestra de Cambra de Sabadell data del 1692 i s’anomena The Fairy Queen. El seu compositor és l’anglès Henry Purcell i serà dirigida per Jordi Montoliu. L’Orquestra de Cambra de Sabadell està formada per joves músics de Sabadell i la comarca del Vallès Occidental.

Bacchanalia – Clàssics Greco-llatins.

Hora: 21:30h.
Preu: 10€ amb consumició inclosa.
Lloc: Espai Àgora.

Saben que en els seus origens els poemes greco-llatins eren musicats? Recuperar aquesta tradició és ara l’objectiu de l’espectacle ‘Bacchanalia’.

No venim a avorrir ningú amb el conte que grecs i romans eren quatre ascetes puritans […]. Hem vingut a desvetllar el meravellós i fascinant que és descobrir entre els poemes d’Horaci a una delicada vella desdentada que encara sap treure’n partit dels seus encants femenins o veure la vertadera passió amb què Alceu ens relata la seva sincera adoració pel vi”, asseguren els seus organitzadors.

L’espectacle també comptarà amb la interpretació de quatre cançons en català, castellà, grec clàssic i llatí precedits d’un monòleg de to humorístic de presentació.

 Foto portada: Orquestra de Cambra de Sabadell. Autor: OCS.