Foto portada: el Quartet Melt, un dels protagonistes del festival de música.

’30 nits i més…’. Segueix el XVII Festival Internacional de Música de Sabadell

066.

L'Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció
L’Alliance Française de Sabadell patrocina aquesta secció

El XVII Festival Internacional de Música de Sabadell encara la recta final d’aquesta edició amb quatre concerts. Els homenatges a Manuel Oltra i La Cobla Jovenívola i els concerts dels Balcony Players i l’Orquestra d’Acordions de Sabadell han protagonitzat les tres primeres setmanes del festival. Aquest dijous continua i ho farà a les 22h a l’amfiteatre i l’auditori de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

L’entrada a cada concert té un cost de 15 o 20€ i organitzen el cicle les Joventuts Musicals de Sabadell. El calendari de les properes actuacions és el següent:

Quartet Mèlt

Dia: 7 de juliol
Preu: 20€. Socis Joventuts Musicals de Sabadell: 10€.
Lloc: Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

El grup guanyador del darrer concurs televisiu Oh Happy Day! (TV3) actuarà a Sabadell, on interpretarà “els temes més especials interpretats en el programa de televisió, sense deixar de banda aquelles obres de música antiga que, ja des dels seus inicis, el grup hi ha apostat”, afirmen des de les Joventuts Musicals de Sabadell.

Eva Fernandez Group

Dia: 14 de juliol
Preu: 15€.
Lloc: Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

La veu i la persona que dóna nom a aquest grup portarà a la nostra ciutat That Darkness, el seu últim disc publicat amb la banda que l’acompanya. S’hi trobaran un concert de jazz en què el saxòfon tindrà un important protagonisme enmig de cançons pròpies i versionades.

Sant Andreu Jazz Band

Dia: 21 de juliol
Preu: 20€. Socis Joventuts Musicals de Sabadell: 10€.
Lloc: Auditori nº 3 de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

La Sant Andreu Jazz Band celebra el seu desè aniversari amb un concert en què podran escoltar les veus d’Andrea Motis, Rita Payés i Alba Esteban, entre altres, a part d’algunes cançons instrumentals, amb el denominador comú de l’acompanyament del jazz.

Solistes de València

Dia: 25 de juliol
Preu: 15€.
Lloc: Amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació Sabadell 1859.

El Festival Internacional de Música de Sabadell 2016 tanca la seva dissetena edició amb un concert d’òpera encapçalat pel compositor valencià José Manuel Morales i format per un quartet de corda i un clarinet.

Foto portada: El Quartet Mèlt. Autor: Cedida, Joventuts Musicals de Sabadell.