Albert Pla - Embassa't. Autor: David B.

Albert Pla, principal atracció del primer dia de l’Embassa’t

El festival Embassa’t ha inaugurat aquest divendres la seva novena edició amb les actuacions d’Albert Pla,  Pantaleó, Neleonard o Zulu Zulu, entre molts altres artistes.

Les actuacions s’han anat intercalant entre els dos escenaris, ubicats a Can Marcet. Des dels sons pop-folk d’Estúpida Erikah, que ha tocat al Yeearphone, una espècie de chill out situat al costat de la piscina, fins a Pantaleó, que després d’uns problemes de so a l’inici del concert ha ocupat l’escenari principal.

Però el cap de cartell del primer dia de l’Embassa’t ha estat el cantautor sabadellenc Albert Pla, el que ha concentrat més gent a l’esplanada de l’escenari principal. Vestit amb la ja tradicional túnica blanca i acompanyat per la guitarra de Diego Cortés, Pla ha cantat alguns dels seus èxits com Vida d’un gat, La sequia i La diferencia.

Aclamat pel públic i amb les seves lletres provocatives, Pla ha tornat a l’escenari per fer uns bisos abans de deixar pas als següents concerts. Després de l’actuació del sabadellenc, la festa ha seguit fins ben entrada la matinada amb la música electrònica de Museless i amb Zulu Zulu i Blass Session.

Aquesta tarda hi haurà la segona jornada de l’Embassa’t amb concerts d’Agost, Joan Colomo o el duet Cala Vento, entre altres.

Foto portada: Albert Pla en un moment del concert. Autor: David B.