Foto portada: una de les actuacions, aquest dimarts. Autora: N.Bueno.

Arrenca amb bon nivell de públic el Festival de Circ Social de Sabadell

Aquest dimarts ha arrencat a la plaça de la Creu de Barberà el Festival de Circ Social de Sabadell, que aquesta setmana recorrerà diversos espais de Sabadell. El festival està coordinat pel clown Toni Porcar. Està organitzat per l’entitat SabaCirc. El seu coordinador, Toni Porcar, destaca que “la meitat dels artistes són joves i el 90 per cent de les accions són als barris”. El festival compta amb un autobús itinerant.

El Festival de Circ Social va arrencar amb bon nivell de públic a la Creu de Barberà. Durant aquests dies passarà pels Merinals, la Plana del Pintor, Ca n’Oriac i Can Puiggener. Compta amb una carpa de circ itinerant.

Una de les actuacions. Autora: N.Bueno.
Una de les actuacions. Autora: N.Bueno.

Aquest dimecres, a les 17 hores, a la biblioteca del Nord es farà una taula rodona amb quatre experts en circ social. Dissabte es farà una trobada de clowns al Passeig de la plaça Major, a partir de les 17.30 hores. L’entrada és gratuïta. Diumenge a partir de les 10 hores amb sortida des de la plaça d’Espanya i final al parc de Nord es farà una festa. A la tarda el festival de circ social acabarà a la plaça de Castanyers, al barri de Can Deu, entre les 18 i les 21 hores.

Aquest projecte havia estat un dels guanyadors del procés participatiu Construint Ciutat 2017, però es va retirar dels pressupostos per discrepàncies amb l’Ajuntament. Ara han tirat endavant la iniciativa amb recursos propis, la col·laboració del consistori i diferents patrocinadors.

Foto portada: una de les actuacions, aquest dimarts. Autora: N.Bueno.