Foto portada: un dels espectacles. Autor: David B.

Arrenca el festival ‘El més petit de tots’

Centenars de persones van assistir aquest dissabte a la festa familiar d’inauguració del 13è festival El més petit de tots a la plaça del doctor Robert. L’acte es va dur a terme al matí com a tret de sortida d’un festival que s’allargarà fins el dia 26 de novembre a diverses ciutats catalanes.

És el primer any que El més petit de tots arrenca amb una festa al carrer i gratuïta, dient adéu al tradicional acte del Teatre Principal. L’organització valora l’aposta com un encert. Durant la festa inaugural, els infants han vist com hi havia organitzades diverses activitats. Per exemple, com l’artista Johnman es disposava al mig de l’espai vestit de blanc i amb la cara pintada, que ha de ser pintat pels nens. Altres activitats han estat Terra de gegants i El secret de la Nanna.

Si no podeu veure les fotos, podeu fer-ho a Flickr: ‘Festa El més petit de tots‘. 

El més petit de tots està especialment arrelat a Sabadell, i en concret a LaSala Miguel Hernández de la Roureda, tot i que també es programa a Barcelona, Tarragona, Lleida, Sant Cugat, Granollers, Igualada, Olot, Viladecans, Salt, Olot, Tordera i Benicàssim.

A més de les activitats, organitzades tant per a escoles com pel públic en general, la programació inclou una trobada de professionals a l’Estruch. Podeu consultar la programació al web d’El més petit de tots.

Foto portada: un dels espectacles. Autor: David B.