Fira DIYversió!. Autor: David B.

Arrenca la tercera fira de manualitats en una edició telemàtica

Aquest cap de setmana es posa en marxa la tercera fira de manulitats i aficions, coneguda com a ‘DIYversió’, enguay de forma telemàtica. Comptaran amb un conjunt de vídeos tutorials per aprendre diferents manualitats d’ambits de la pintura, teixits o papers. Tots els participants s’hauran de registrar prèviament a la seva pàgina web. 

Aquesta tercera edició la fira s’adapta a l’actual situació, per això, totes les activitats previstes es realitzaran de forma telemàtica. ‘DIYversió‘ ha engegat el seu programa aquest divendres al matí, i acabarà el diumenge 29 a la nit. Al llarg de la fira es posaran a disposició diferents vídeos tutorials per aprendre tota mena de material; des de patchwork fins a scrap o pintura. Pels més petits es realitzaran conta contes i treballs manuals amb temàtica nadalenca.

Per altra banda, la fira preveu un concurs a Instagram, el qual proposa el disseny d’un barret original i penjar la foto amb l’etiqueta #DIYvserió i mencionar a @firasabadell. El nom de la Fira ‘DIYvserió‘ esdevé del concepte DIY –Do it Yourself–, vinculat amb les manualitats, i la paraula versió per donar cabuda a aficions tan variades com els jocs de taula o el maquetisme. La jornada està organitzada per l’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i Good Idea Events, amb la col·laboració d’Abacus.

En les dues edicions realitzades per la Fira DYVersió es posaven diferents parades de manualitats a la Fira de Sabadell, però, enguany, a causa de la situació de pandèmia provocada per la Covid-19, es realitzarà tota la jornada en línia.

Foto portada: Passada edició de la Fira. Autor: David B.